Ekstern hjemmeside - Opgavefordeling

Dokument

Menupunktet Opgavefordeling

OBS!

Menupunktet 'Opgavefordeling' er kun tilgængeligt for deltagere, der har fået tildelt rettigheder som teamansvarlig.

 

 1. Når en bruger med rettigheden teamansvarlig er logget ind på den eksterne hjemmeside, bliver menupunktet Opgavefordeling synligt.

  screenshot
 2. Du kan se alle de opgaver som er tildelt teamet på oversigten.

  Den overordnede status lige under de forskellige filter-muligheder. Bemærk at antallet opdateres, hvis du bruger et filter til at afgrænse - fx på opgavetype.

  På hver enkelt "kort" kan du se, hvor mange personer der skal findes til hver opgave på de forskellige valgsteder, og hvor mange af opgaverne der er taget.

  screenshot
  Screenshot
 3. I relation til dette er det vigtigt at huske, at der er to kategorier af opgaver i OS2valghalla:

  • Ikke-betroede opgaver er opgaver, som alle kan tilmelde sig, hvis de melder sig ind i et team. Det er typisk opgaven som tilforordnet, der er en ikke-betroet opgave
  • Betroede opgave er opgaver, som kræver, at du bliver inviteret specifikt til at påtage dig denne opgave. Det vil fx typisk være opgaven som valgstyrerformand.

   

  De lyse opgaver er de ikke-betroede opgaver, og de grå er de betroede opgaver.

  screenshot
 4. Hvis man ved, hvem der skal have de enkelte opgaver, som teamet har ansvaret for, kan man sende et link direkte til opgaven

  Se video om links til specifikke opgaver

  Følg disse trin.

  1. screenshot
  2. Her kan du så kopiere linket til denne specifikke opgave. Linket skal sendes til personen, der skal tilmelde sig - fx via mail.

   screenshot

Ekstern hjemmeside - Opgavefordeling

Dokument